Riparimi i Vibrimit (Vibrazione) Iphone 4/4S

92 Visits
  • Riparimi i Vibrimit (Vibrazione) Iphone 4/4S
Price1,000.00ALL
Price incl. Tax/VAT
Service descriptionOlitec ofron asistence per te gjitha aparatet e elektonikes se konsumit duke operuar per te gjitha riparimet te derivuara nga defekte per funksionimin dhe fabrikimin si dhe demtimeve aksidentale.Olitec ofron asistence per te gjitha aparatet e elektonikes se konsumit duke operuar per te gjitha riparimet te derivuara nga defekte per funksionimin dhe fabrikimin si dhe demtimeve aksidentale.
Service Tag

#tecnologia

#riparimeteknike

Albon shpk
Albon shpkTirana, Albania
Olitec è una compagnia del settore IT
Start doing Business with this Company