Riparimi i Butonit Home Samsung Galaxy S4/S5

102 Visits
  • Riparimi i Butonit Home Samsung Galaxy S4/S5
Price1,500.00ALL
Price incl. Tax/VAT
Service descriptionOlitec ofron asistence per te gjitha aparatet e elektonikes se konsumit duke operuar per te gjitha riparimet te derivuara nga defekte per funksionimin dhe fabrikimin si dhe demtimeve aksidentale.Olitec ofron asistence per te gjitha aparatet e elektonikes se konsumit duke operuar per te gjitha riparimet te derivuara nga defekte per funksionimin dhe fabrikimin si dhe demtimeve aksidentale.
Service Tag

#tecnologia

#riparimeteknike

Albon shpk
Albon shpkTirana, Albania
Olitec è una compagnia del settore IT
Start doing Business with this Company